bon bons çikolata için ürünler (12)

Organik Kakao Kaplama

Organik Kakao Kaplama

Bu ürün, rafine edilmiş kakao çekirdekleri, kakao yağı ve şekerin karışımından yapılmıştır. %50, %70 veya %80 kakao içermektedir. %70 bitter çikolata, kan dolaşımımızı teşvik eden antioksidanlar ve teobromin içerir. ÜRÜN UYGULAMALARI Ana kullanım alanı şekerleme (özellikle kurabiyeler), fırıncılık, dondurma, çikolata içecekleri ve çeşitli gıdalar için kaplama olarakdır. MOQ: 20kg
Çocuklar için Çikolata Kuponları

Çocuklar için Çikolata Kuponları

Çocuklar için Çikolata Kuponları
Farklı Renklerde Çikolata Kalpleri

Farklı Renklerde Çikolata Kalpleri

Farklı renklerde ve özel ambalajlarla çikolata kalpleri
Bounty-Milk - tatlı market, bisküvi, çikolata, bounty

Bounty-Milk - tatlı market, bisküvi, çikolata, bounty

Büyük dağıtım için büyük markaların ürünlerinin doğrudan tedarikçisi olan Chutyptm, size Bounty-Milk'i piyasanın en iyi fiyatıyla sunuyor. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! Bounty-Milk toptan alım ve PGC ithalatı.
Rocher 208L - SÜT İLE

Rocher 208L - SÜT İLE

Rocher 208L - SÜTLE
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
Hindistan Cevizi Kayaları - Eklenmiş Şeker Yok

Hindistan Cevizi Kayaları - Eklenmiş Şeker Yok

Yumuşak hindistancevizli bisküvi, dışı çıtır. Tatlı, şekersiz veya organik olarak mevcut.
zanaatkar çikolata ustası - Île de France

zanaatkar çikolata ustası - Île de France

1960 yılından beri Val de Marne'ın ustalıkla çikolata üreten ustası. Üç nesildir, Janin ailesi geleneksel yöntemlerle çikolata üretmektedir. Île-de-France'ın en son el yapımı çikolata dükkanlarından biri. Çikolatalar, en iyi kakao çekirdeklerinden elde edilmekte ve geçmişin geleneklerine saygı göstererek büyük bir özenle hazırlanmakta. Chocolats Janin, 94 numaralı bölgede, Stéphane Janin'ın çikolata ustası olduğu atölyedir ve ekibi, maksimum 15 günlük çikolata şekerlemeleri hazırlamaktadır. Val de Marne'da bulunan profesyonel çikolata ustası Stéphane Janin, çikolata fabrikasını keşfetmeye davet ediyor ve lezzetli pralinler, saf çikolatalar, çikolata trüfleri gibi lezzetlerin tadını çıkarmanızı sağlıyor... El yapımı çikolata satışı (çikolata kutuları, çikolata çeşitleri, çikolatalar...) ve şirketler için kişiselleştirilmiş çikolata tasarımı.
Bitter Çikolata 5

Bitter Çikolata 5

köken St. Domingue 70% PP 220
Çiğ Fındık 224 - SÜT

Çiğ Fındık 224 - SÜT

Çiğ Fındık 224 - SÜTTE
Saf Tereyağlı Kıtırlar

Saf Tereyağlı Kıtırlar

bitter çikolata parçaları ile 1 Kg B005
Bitter çikolata* 701 N

Bitter çikolata* 701 N

Bitter çikolata* 701 N